Αναγνώστες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Γενοκτονίες!

Σας προσκαλώ απόψε να αναλογιστούμε αυτό που έχουμε ως ελληνική κοινωνία έμπρακτα- με προσωπική δική μας συμμετοχή- ή σιωπηρά -ανεχόμενοι αυτό που συμβαίνει γύρω μας- αποδεχθεί:
Σε λίγες μέρες θα θυμηθούμε και θα τιμήσουμε την Γενοκτονία των Ποντίων. Περίπου 400.000 άνθρωποι εξοντώθηκαν με την λεγόμενη Λευκή Σφαγή ή με ξεκάθαρες επιθέσεις στα πλαίσια της εθνοκάθαρσης των Κεμαλικών στις αρχές του 20ού αιώνα. Βέβαια ριγούμε στη σκέψη των μαρτυρίων που πέρασαν τότε οι Πόντιοι και οργιζόμαστε με τους αίτιους αυτών.
Τι θα λέγαμε για μια Γενοκτονία τέτοιου μεγέθους που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο μέσα στη δημοκρατική Ελλάδα, η οποία - υποτίθεται- σέβεται απόλυτα τη ζωή και τα δικαιώματα των πολιτών της και επιπλέον αντιμετωπίζει και σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα;
Σε 400.000 υπολογίζονται οι εκτρώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας.



Γιατροί που ορκίστηκαν να αγωνίζονται για την θεραπεία και την σωτηρία της ζωής των ασθενών τους δολοφονούν τα πιο ανίσχυρα πλάσματα!!!!
Γονείς προοδευτικοί που έχουν λόγο για κάθε προσβολή ανθρώπινου δικαιώματος στον πλανήτη μας έχουν το δικαίωμα να στερούν το πρωταρχικό δικαίωμα της ζωής στα δικά τους παιδιά!!!!!
Ένα κράτος που δεν διαθέτει τα στοιχειώδη κονδύλια για μια αξιοπρεπή ιατρική φροντίδα των πολιτών του, δαπανά πολλά εκατομμύρια για τις δολοφονίες απροστάτευτων εμβρύων!!!
Ένα κράτος του οποίου ο πληθυσμός γηράσκει ραγδαία, αρνείται τη ζωή σε 400.000 νέους πολίτες κάθε χρόνο!!!
Συνειδητοποιούμε τι κάνουμε;
Έχουμε -η σύγχρονη ελληνική κοινωνία- εξωθήσει τους νέους μας στην πορνεία αποδεχόμενοι γι' αυτούς έναν τρόπο ζωής που οδηγεί εκεί ολοφάνερα (ξενύχτια, ποτά στα μπαράκια, σχέσεις εφήμερες και μόνο σεξουαλικές, απόρριψη κάθε ηθικού φραγμού ως αναχρονισμού). Και για να μην υποστούμε ούτε εμείς ούτε εκείνοι τις συνέπειες, που είναι οι μη επιθυμητές εγκυμοσύνες, τους εξασφαλίσαμε τις εκτρώσεις, δηλαδή τις δολοφονίες. Κάναμε τους νέους μας, τα παιδιά μας, και πόρνους και δολοφόνους!!!!
Μην με αποκαλέσετε υπερβολική ή ηθικολόγο.
Κρατήστε μπροστά σας ένα βρέφος και σκεφτείτε τον εαυτό σας να κρατά ένα μαχαίρι και να το κομματιάζει κι ύστερα να συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην έχει συμβεί οτιδήποτε!!!!
Μη μου μιλήσετε για το δικαίωμα της γυναίκας να ορίζει τον εαυτό της. Να τον ορίζει και να τον περιορίζει, όχι όμως γινόμενη δολοφόνος!!!!
Μπορείτε στους παρακάτω συνδέσμους να ακούσετε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Θα ήμουν ευτυχής αν έστω μία κοπέλα καταλάβει τι θα πει έκτρωση και την αποφύγει πάση θυσία.
εδώ 1εδώ 2,εδώ 3,εδώ 4
Νομίζω πως θα τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: