Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ ή Μεταξάς και Τσίπρας


 Σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ 1-στην πρώτη ειδησεογραφική εκπομπή στις 6.00π.μ.- ο παρουσιαστής με το "Καλημέρα σας" είπε: "Σήμερα γιορτάζουμε το ΟΧΙ που είπε ο ελληνικός λαός. 
Το ΟΧΙ δεν το είπε ο δικτάτορας Μεταξάς, ο ελληνικός λαός το είπε....!!!!".

Αγαπητό φερέφωνο, ο δικτάτορας -ο φασίστας- Μεταξάς είπε το ΟΧΙ διερμηνεύοντας τη βούληση του λαού, ο οποίος δεν είχε προλάβει με κάποιον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο να το δηλώσει, αλλά στην πορεία έμπρακτα και με το αίμα του το επικύρωσε.
Ο αριστερός δημοκρατικά εκλεγμένος Αλέξης Τσίπρας πήρε το ξεκάθαρα διατυπωμένο με δημοψήφισμα ΟΧΙ του ελληνικού λαού και ξεδιάντροπα το έκαμε ΝΑΙ, επειδή -όπως μαθεύτηκε-τρόμαξε όταν αναλογίστηκε τι θα σήμαινε ένα GREXIT για την Ελλάδα!
Άραγε ο Μεταξάς δεν αναλογίστηκε τι σήμαινε εκείνο το φοβερό ΟΧΙ; Δεν αναλογίστηκε τι συνεπαγόταν για την Ελλάδα η σύγκρουση με τον Άξονα;
Μάλλον όμως η ξεδιαντροπιά έχει γίνει πια γνώρισμα πολλών, από τον πρωθυπουργό μέχρι τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές....!

1 σχόλιο:

Α. Παπαγιάννης είπε...

Δυστυχώς, τα κόμπλεξ της "αριστεράς" έχουν βαθιές ρίζες και δεν βγαίνουν εύκολα, αλλά... βγαίνουν στη φόρα με κάθε ευκαιρία.