Αναγνώστες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το έγκλημα της Συρίας

Μόνο ο Θεός ξέρει τι ακριβώς γίνεται στη Συρία, αλλά μάλλον διαπράττεται μια φοβερή γενοκτονία υπό το σκαιό βλέμμα των ύπουλα σιωπώντων Δυτικών.

Μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από την ομιλία του Υπουργού Εξωτερικών της Συρίας στη Διάσκεψη του ΟΗΕ στη Γενεύη. Έφτασε εκεί πληρώνοντας με δικά του χρήματα τα καύσιμα του αεροπλάνου που τον μετέφερε. Για να μιλήσει, να πει τι γίνεται, να  βγει προς τα έξω η κραυγή αγωνίας του συριακού λαού. 

Ας τον ακούσουμε. Θα δούμε στη συνέχεια και μια άλλη συγκλονιστική μαρτυρία που τον επιβεβαιώνει:


  

 

 

 


 

 

“Κυρίες και Κύριοι στο όνομα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας …… Είναι λυπηρό κ.κ ότι παρακαθήμενοι ανάμεσά μας είναι εκπρόσωποι χωρών που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα Σύριων: Στην Συρία κ.κ ξεκοίλιασαν εγκύους και σκότωσαν τα έμβρυα,γυναίκες βιάστηκαν νεκρές ή ζωντανές … Στην Συρία κ.κ άνδρες σφαγιάσθηκαν μπροστά στα παιδιά τους στο όνομα αυτής της επανάστασης και, κάτι χειρότερο ακόμα, αυτό έγινε ενώ τα παιδιά των ξένων δραστών τραγουδούσαν και χόρευαν. Στην Συρία πώς μπορούν να λέγονται επαναστάτες αυτοί που καννιβαλίζουν την καρδιά ενός ανθρώπου και διακηρύσσουν ότι προωθούν την ελευθερία, την δημοκρατία και μία καλύτερη ζωή;
Στα πλαίσιο της “Μεγάλης Συριακής Επανάστασης” πολίτες, κληρικοί , γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν, τα θύματα ήταν πεταμένα στους δρόμους και στα κτίρια ανεξάρτητα από την πολιτική τους άποψη ή την ιδεολογία. Βιβλία και βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν,τάφοι συλλήθηκαν και κειμήλια εκλάπησαν. Στο όνομα της επανάστασης, παιδιά δολοφονήθηκαν μέσα στα σχολεία τους και οι φοιτητές στα πανεπιστήμιά τους ,γυναίκες βιάστηκαν στο όνομα του jihad al – nikah, τα τζαμιά βομβαρδίστηκαν ενώ οι πιστοί προσεύχονταν γονυπετείς, κεφάλια κόπηκαν και κρεμάστηκαν στους δρόμους, άτομα κάηκαν ζωντανά σ'ένα πραγματικό ολοκαύτωμα που η Ιστορία και πολυάριθμες χώρες θ΄αρνηθούν χωρίς να κατηγορηθούν για αντισιμητισμό. Στο όνομα της επανάστασης “για να ελευθερώσουν τον συριακό λαό από την καθεστωτική καταπίεση και για την επαναφορά της δημοκρατίας”, ένας πατέρας αυτοανατινάχθηκε με την γυναίκα και τα παιδιά του για να μην επιτρέψει στους ξένους εισβολείς να μπούν στο σπίτι του. Οι περισσότεροι από εμάς σ΄αυτήν την αίθουσα είναι πατεράδες. Σας ρωτάω λοιπόν, είναι ένας πατέρας υποχρεωμένος να σκοτώσει την οικογένειά του για να την προστατεύσει από την εχθρική βουλιμία των τεράτων; Γιατί αυτό συνέβη στην Adra… δολοφονίες , πλιάτσικο , αποκεφαλισμοί , σφαγές, βιασμοί. Έκαψαν ανθρώπους ζωντανούς. ………ανθρώπινα πλάσματα εμποτισμένα με την μισερή γουαχαμπίτικη ιδεολογία. Κάποιοι γείτονες άναψαν φωτιές στην Συρία ενώ άλλοι στρατολόγησαν τρομοκράτες απ΄όλον τον κόσμο: 83 εθνικότητες μάχονται στην Συρία. Κανείς δεν το καταγγέλλει, κανείς δεν το καταδικάζει, κανείς δεν τους επαναφέρει στην τάξη …. Επέβαλαν τιμωρίες στην τροφή μας,στο ψωμί μας, και στο γάλα των παιδιών μας, για να πεινάσει ο πληθυσμός βυθίζοντάς τον στις επιδημίες και στον θάνατο….Συγχρόνως λεηλάτησαν και έκαψαν εργοστάσια, παραλύοντας την διατροφική και φαρμακευτική βιομηχανία μας. Νοσοκομεία και κέντρα υγείας καταστράφηκαν, οι σιδηρόδρομοί μας και το δίκτυο ηλεκτροδότησης ακόμη και οι τόποι λατρείας χριστιανών και μουσουλμάνων δεν ξέφυγαν από την τρομοκρατία τους… Η Δύση διατείνεται δημόσια ότι πολεμάει την τρομοκρατία. Στην πραγματικότητα είναι αυτή που μυστικά την τροφοδοτεί. Εμείς ήρθαμε εδώ …για να σταματήσουμε τους αποκεφαλισμούς,τον καννιβαλισμό και το σφαγείο….. για να σταματήσουμε την επέλαση των Τατάρων και των Μογγόλων στην περιοχή μας…ήρθαμε για να προστατεύσουμε το μετριοπαθές Ισλάμ και να προστατεύσουμε τους Χριστιανούς της Ανατολής. Ήρθαμε για να σταματήσουμε την τρομοκρατία…. Είμαστε όλοι χριστιανοί όταν επιτίθενται στο Xριστιανισμό… Ενώ, στρεφόμενος στον Βan ki Moon που του αφαίρεσε το λόγο, δήλωσε: Ήρθα εδώ μετά από 12 ώρες που βρισκόμουν μέσα σ΄ένα αεροπλάνο και έχω ακόμη ελάχιστα λεπτά για να ολοκληρώσω το λόγο μου. Εσείς μένετε Ν.Υόρκη εγώ μένω στην Συρία".

 

Πριν λίγες μέρες είδα ένα φιλμάκι στο οποίο ο ελληνικής καταγωγής ψυχίατρος της ΝΑSA, Γεώργιος Τάουϊλ, γνώστης προσώπων και πραγμάτων της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής (δηλαδή του αμερικανικού και διεθνούς εγκλήματος), κατέθετε τη μαρτυρία του μετά από επίσκεψή του  στη Συρία στα πλαίσια ανθρωπιστικής βοήθειας. Σας μεταφέρω το περιεχόμενο των λόγων του:

"Ο Σαουδάραβας βασιλιάς έχει αυτοανακηρυχθεί βασιλιάς όλων των Μουσουλμάνων. Οι Αμερικανοί τον αποδέχθηκαν -για να έχουν εξασφαλισμένα τα πετρέλαιά τους για χρόνια- και του πουλούν όπλα υπερσύγχρονα. (Διπλό το όφελος!! τι μας νοιάζουν τα υπόλοιπα;) Οι Σαουδάραβες, ως φανατικοί μουσουλμάνοι ορκισμένοι στο jihad al – nikah, θέλουν να εξαφανίσουν τους Χριστιανούς από τη Μέση Ανατολή.  Για να πετύχουν το σκοπό τους έχουν στείλει στη Συρία, όπου το 18% του πληθυσμού είναι ελληνορθόδοξοι, εγκληματίες από χώρες μουσουλμανικές και μισθοφόρους έναντι αδρότατης αμοιβής, 1500 ευρώ την ημέρα- 160.000 συνολικά από Σομαλία, Λιβύη, Τσετσενία, Αλβανία, Λατινική Αμερική -με τη διαταγή να σκοτώνουν με οποιοδήποτε τρόπο! Γι'αυτό γίνονται φριχτά, απίστευτα εγκλήματα. Δεν είναι επανάσταση κατά του Άσαντ, αλλά αποφασισμένη εξόντωση των Χριστιανών. Να ξέρουμε επίσης πως ο Άσαντ δεν είναι καθαρός μουσουλμάνος. Ανήκει σε μια αίρεση η οποία πλησιάζει πολύ το Χριστιανισμό, δέχεται κάποιους Αγίους κτλ". (Δείτε στο You Tube τη συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού στο "Ο Γέρων Παΐσιος μου είπε πόσο θα διαρκέσει η κρίση").

Το τέλος στο δράμα της Συρίας πρέπει να είναι αίτημα προσευχής όλων μας, όπως και η ευχή να μην εξαπλωθεί η απίστευτη αυτή εγκληματική πρακτική των μουσουλμάνων.

Και βέβαια είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη πως η Δύση βυθίζεται και χάνεται κολλημένη και πουλημένη στη μοναδική της ελπίδα, στο μοναδικό θεό της: το κέρδος και το χρήμα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: